James Autoservice; service, onderhoud en reparatie voor alle merken (lease-) auto’s

Service, onderhoud en reparatie voor alle merken (lease-) auto’s

Van Tilborg Autoservice & Occasion Outlet Zaltbommel is een door James gecertificeerd servicecenter. U kunt dus voor service, onderhoud en reparatie van alle merken (lease-) auto’s direct bij ons terecht!

Als bestuurder van een (lease-) auto wilt u natuurlijk snel, goed en probleemloos geholpen worden met het onderhoud van uw auto. Bij Van Tilborg Autoservice & Occasion Outlet Zaltbommel bent u verzekerd van gekwalificeerde medewerkers, optimale dienstverlening en vakkundig onderhoud, maar ook van haal- en brengservice of vervangend vervoer en een persoonlijke benadering. Indien u besluit te wachten op uw auto tijdens een werkplaatsbezoek dan kunt u gebruik maken van onze moderne wachtruimte. In een plezierige ambiance werkt of wacht u onder het genot van Julius Meinl koffie / thee. Zaken als wifi, en actuele lectuur staan voor u ter beschikking en maken het verblijf bij ons zo aangenaam en/of nuttig mogelijk.

Moderne diagnose apparatuur

Onze werkplaats is voorzien van de meest moderne diagnoseapparatuur en de monteurs kunnen direct verbinding maken met databanken om fabrieks- en reparatie voorschriften te raadplegen.

Uw veiligheid staat voorop. Daarom worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de grootst mogelijke zorgvuldigheid en uiteraard volgens onze hoge kwaliteitstandaard.

Maakt u een afspraak, dan kunt u gegarandeerd binnen vijf werkdagen terecht.

Meer informatie

Bel voor aanvullende informatie en/of advies naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of plan uw afspraak direct in via onze werkplaatsplanner.

Bel (0418) 51 62 84
Stuur een e-mail